Відкрита лекція доцента кафедри дошкільної освіти Лісовської Т.А.

02 жовтня  доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри дошкільної освіти Лісовська Т.А. провела відкриту лекцію для студентів третього  курсу спеціальності 013 Початкова  освіта з навчальної дисципліни «Теорія та методика фізичного виховання та валеологічної освіти» з теми: «Вікові особливості дітей раннього та дошкільного віку».

У ході лекції викладач детально, спираючись на знання студентів, визначила вікові особливості дітей раннього та дошкільного віку. Виклад матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією, підкріплювався нормативними документами: «Закон про охорону здоров’я», Закон «Про освіту», Закон «Про дошкільну освіту».  Лекційний матеріал вдало доповнювало відео (фрагментів ранкової гімнастики, фізкультхвилинки), завдяки  яким студенти мали змогу ознайомитись із методикою проведення занять за М. Єфименко з дітьми раннього та дошкільного віку.

Особливу увагу  Тетяна Адамівна  звернула на пріоритетність здійснення фізичного виховання дітей раннього та дошкільного віку в закладах дошкільної освіти.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *