МНУ імені В.О. Сухомлинського отримав почесне золото

МНУ імені В.О. Сухомлинського отримав почесне золото

22-24 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася дев’ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World EDU» і одинадцята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Організатором виставки виступила компанія «Виставковий світ», за підтримки та при безпосередній участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Учасниками виставки стали заклади вищої та неперервної освіти, наукові установи і професійно-технічні заклади освіти, навчально-методичні центри, заклади дошкільної освіти, школи, позашкільні заклади, освітні фонди і культурні представництва, освітні видавництва і приватні друкарні, виробники та постачальники засобів освіти та ін. Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 550 учасників не лише з України, а й із Польщі, Болгарії, Словаччини, Чехії, США, Франції. Виставку відвідало більше ніж 11000 осіб.

У межах Одинадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» відбувалися семінари, презентації, майстер-класи, воркшопи, під час яких учасники презентували учням, студентам, батькам і всім зацікавленим відвідувачам найкращі освітні, цифрові, науково-технічні, медичні, мистецькі інновації, досвід співпраці із закордонними закладами освіти. Разом з тим, під час круглих столів, експертних дискусій, тренінгів відбувалося активне обговорення актуальних проблем сучасної освіти, напрямів підвищення якості освіти, сучасних методів і форм роботи.

Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського виборов золоту медаль, завдяки інноваційному проекту професора Світлани Іванівни Якименко: «Універсальність педагогічного новаторства: інтегрована особистісно-орієнтована технологія в закладах освіти».

Творче представлення авторського проекту у формі нетворкінгу здійснювали викладачі факультету дошкільної та початкової освіти Алла Тимченко, Олена Дрозд і Наталія Іванець, за що отримали іменні сертифікати.

Вітаємо ректора Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Валерія Дмитровича Будака і Світлану Іванівну Якименко зі здобуттям почесної нагороди!

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *