НАУКОВИЙ СЕМІНАР «ПРОБЛЕМА ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАННЯ У ПРАЦЯХ ГРИГОРІЯ СИЛОВИЧА КОСТЮКА: ДО 120-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЧЕНОГО»

22 листопада 2019 року кафедрою дошкільної освіти було проведено НАУКОВИЙ СЕМІНАР «ПРОБЛЕМА ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАННЯ У ПРАЦЯХ

ГРИГОРІЯ СИЛОВИЧА КОСТЮКА: ДО 120-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЧЕНОГО», в якому взяли участь студенти 3, 4 і 5-го курсів навчання спеціальностей 012 Дошкільна освіта і 013 Початкова освіта. У заході з промовою виступили завідувач кафедри дошкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор Трифонова О.С., завідувач кафедри педагогіки та інклюзивної освіти, доктор психологічних наук, професор Яблонський А.І., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Соколовська О.С. Було згадано життєвий і творчий шлях Григорія Силовича Костюка, в доповідях магістрів висвітлено ключові питання щодо індивідуального підходу, які досліджував учений. В аспекті концепції Нової Української школи наприкінці семінару студенти взяли участь    у виявленні індивідуальних здібностей особистості дитини.

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *