ВИХОВНИЙ ЗАХІД «СПАСИБІ, ТАТУ…»

3 березня 2020 р. відбувся науково-методичний семінар-концерт «Спасибі, тату…» на засадах «Батьківської педагогіки» Василя Сухомлинського.

Незважаючи на найближче свято – Міжнародний день жінок, весни і гармонії, викладачі і студенти зібралися в затишній атмосфері, щоб поговорити про заповіти нетлінного генія – Василя Сухомлинського.

Студентки факультету дошкільної та початкової освіти творчо представили поради Василя Олександровича, проаналізували особливості організації в Павлиській школі психолого-педагогічного супроводу у роботі з батьками, який сьогодні активно культивується як «Педагогіка партнерства» в умовах реформування освіти України. Дівчата виконали пісню «Спасибі, тату», читали власні вірші про батька, обговорювали стан сучасної родини і ціннісний аспект подружніх стосунків. Організатор свята Олена Дрозд, керівник НДЦ розвитку ідей Василя Сухомлинського.

До юних сердець проникливо звернулася декан факультету дошкільної та початкової освіти Тетяна Михайлівна Степанова. Спогадами про рідного тата поділилися з молоддю доценти Соколовська Олександра Семенівна, Казанжи Ірина Володимирівна, Курчатова Анжеліка Віталіївна, фахівець бібліотеки МНУ Трощенкова Маргарита Юріївна.

Захід видався надзвичайно зворушливим, глибоким і змістовним. 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *