Відкрита лекція кандидата педагогічних наук, доцента Соколовської О.С. на платформі Zoom.

Згідно плану-графіка проведення відкритих лекцій викладачами кафедри дошкільної освіти 29 жовтня 2020 року о 10.00 кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри дошкільної освіти Соколовською Олександрою Семенівною проведено відкриту лекцію з дисципліни  «Вікова фізіологія і валеологія» зі студентами 418 групи спеціальності 012 Дошкільна освіта, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».

Тема: «Вікові особливості дихальної системи».

На онлайн-лекції були присутні професорсько-викладацького склад кафедри дошкільної освіти.

Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний мультимедійний презентаційний матеріал.

Вдало було проведено заключний етап лекції. Підбивши підсумки опрацьованої теми, викладач у доступній формі пояснила завдання на самостійне опрацювання та відповіла на питання аудиторії.

Заняття було проведене на високому науковому, і навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *