Постійно-діючі майстер-класи від практиків закладів дошкільної освіти

З метою забезпечення високої якості професійної підготовки випускників спеціальності «Дошкільна освіта» на основі взаємодії та комплексної співпраці з роботодавцями 16 лютого 2021 року за ініціативи кафедри дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського було проведено майстер-клас із практичних аспектів роботи з солоного тіста під час занять в дошкільному закладі.
Учасниками майстер-класу стали викладачі, працівники дошкільних закладів міста Миколаєва та Миколаївської області, а також студенти спеціальності «Дошкільна освіта».
У межах даного заходу відбулось обговорення кращого досвіду напрацьованого колективом ДНЗ «Веселка» міста Южноукраїнськ, а саме Низова Н.В, яка керівником творчої лабораторії і працює вихователем II молодшої групи у цьому закладі.
Надія Василівна презентувала свої творчі здобутки, провела заняття з дітьми «Дидактична іграшка з солоного тіста», поділилась досвідом, який нею був напрацьований упродовж багатьох років роботи.
Крім того, мета заходу полягала у налагодженні діалогу між фахівцями дошкільної освіти та студентством, а також набуття останніми практичних навичок під час проведення занять.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *