Зустріч з директоркою Миколаївського обласного центру соціальних служб

17.02.2021 р. за ініціативою викладачів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, факультету педагогічної та соціальної освіти відбулася зустріч ректора Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, академіка Будака В.Д., декана факультету педагогічної та соціальної освіти, професора СтепановоЇ Т.М. та викладачів кафедри професора РогальськоЇ-ЯблонськоЇ І.П. та професора Султанової Н.В. зі стейкхолдерами спеціальності 231 «Соціальна робота. Соціальна педагогіка» — директоркою Миколаївського обласного центру соціальних служб Янковською Світланою Вікторівною.

У невимушеній атмосфері було обговорено питання ділової співпраці щодо узгодженої перспективної діяльності та обміну досвідом з упровадження нових соціальних технологій в освітній процес, а також здійснення організаційно-правового, методичного та інформаційного забезпечення діяльності кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Миколаївського обласного центру соціальних служб.

За результатами зустрічі домовлено про подальшу співпрацю щодо розробки, узгодження, координації та впровадження навчальних планів та програм; підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 231 «Соціальна робота»; спільної участф в програмах та проєктах з підготовки здобувачів освіти до майбутньої фахової діяльності, а також в організації й проведенні семінарів та тренінгів; організації та проведенні науково-практичних конференцій, семінарів, диспутів, тематичних зустрічей та «круглих столів» з актуальних   проблем освітньої та соціальної політики   України.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *