Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності 231 «Соціальна робота»

18.02.2021 р. на базі факультету педагогічної та соціальної освіти викладачами кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки організовано зустріч з директором комунального закладу «Загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради, Лисенком Валерієм Миколайовичем.

На профорієнтаційному заході студенти спеціальностей 012 «Дошкільна освіта», 013 «Початкова освіта» і 231 «Соціальна робота» мали можливість ознайомитись із діяльністю закладу середньої освіти, контингентом дітей та учнів, які у ньому проживають та навчаються, а також зі специфікою педагогічної діяльності вихователів, вчителів та соціального педагога.

Зустріч відбулася в дружній атмосфері, слухачі з зацікавленням запитували про проходження педагогічної практики та написання кваліфікаційних робіт, а також  про особливості подальшого працевлаштування.

Під час заходу студенти виявили неабияку зацікавленість щодо вакантних посад, ставили багато запитань, які їх хвилювали та отримували кваліфіковані, професійні відповіді директора.

 Результати зустрічі засвідчили важливість та необхідність надання здобувачам вищої освіти такої інформації, що зумовлено затребуваністю вищезазначених спеціальностей на регіональному ринку праці.

Учасники засідання були одностайні в тому, що такі заходи потрібно продовжувати, щоб привернути увагу випускників університету до можливостей працевлаштування на професійній ниві соціально-педагогічної діяльності.

Дякуємо йому та всім учасникам й гостям за цікаву та змістовну зустріч! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *