Флешмоб «ФОТО З МАМОЮ» з нагоди святкування міжнародного свята «ДНЯ МАТЕРІ»

9-10 травня студенти та викладачі спеціальносту початкова освіта організували чудовий Флешмоб «ФОТО З МАМОЮ» з нагоди святкування міжнародного свята «ДНЯ МАТЕРІ»

Мама — це наш Ангел Хранитель, наш будинок, наш Всесвіт. Тому День матері — це особливе свято, який нагадує про рідний і ніжно кохану людину. 

Традиційно в кожну другу неділю квітучого травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. 

День матері — це міжнародне свято, яке відзначають в різних країнах . В Україні, Естонії, США, на Мальті, Кіпрі, в Данії, Фінляндії, Німеччини, Італії, Туреччини, Австралії, Японії, Бельгії та Бразилі.ї Свято започаткували ще давні греки, але на офіційному рівні воно з’явилося лише у 1914 році у США, його святкують у другу неділю травня.

Кафедра початкової освіти приєднується до всіх щирих привітань в цей день.

Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

(А ще ми пропонуємо вгадати на фото своїх одногрупників чи викладачів, коментарі з № фото та прізвищами пишемо в коментарях. Хто більше всіх фото відгадає, той отримає смачненький приз)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *