МНУ ІМ. В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО, ДЕ ВЧАТЬ НЕ ТІЛЬКИ ВЧИТИСЯ

Упродовж місяця в приміщенні навчального корпусу №1 Миколаївського національного університету ім. В.О.Сухомлинскього було розміщено необхідні матеріали та приладдя для плетіння маскувальних сіток.
Усі, в кого був час та бажання, мали можливість підтримати ініціативу викладачів кафедри початкової та дошкільної освіти щодо виготовлення маскувальних сіток.
У цьому контексті варто відзначити, що активну участь в акції брали студенти різних курсів. Однак окрему подяку висловлюємо Бибочкіній Аліні (та її мамі), а також викладачам та технічному персоналові (Морозан О.О., Кулик А.І., Тесленко С.О., Трощенкова М.Ю., Трифонова О.С., КурчатоваА.В. Олексюк О.М.). Усі учасники акції активно вплітали вузлик за вузликом зі щирою надією на перемогу та мирне майбутнє нашої країни. Виготовлену маскувальну сітку було передано українським захисникам. Нехай захищає та оберігає наших воїнів!!!
Разом із сіточками відправлено на фронт окопні свічки та солодощі.
«ПЛЕТЕМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!» акція, яку започатковано за ініціативи кафедри початкової та дошкільної освіти Разом до Перемоги! Слава Україні! Слава Нації!!! (З повагою зав.каф. початкової та дошкільної освіти, C.Якименко).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *