Флешмоб #LUkrainkaforever2023 до Дня народження Лесі Українки

26 лютого 1871 року з’явилася на світ Леся Українка. Ця дата стала днем вшанування пам’яті талановитої поетеси, яка всім серцем любила Україну. Леся Українка внесла неоціненний внесок в українську літературу, а на її творах виросло не одне покоління українців.
Кафедра початкової та дошкільної освіти оголошує флешмоб #LUkrainkaforever2023, який присвячений 152-річниці ювілею видатної поетеси Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки). 
Наша мета – вшанувати Велику Українкупоказавши памятні місця її перебування у різних куточках світу та згадавши чудові твори письменниці .
Для цього потрібно:
– зробити фото, селфі або записати відео (читання твору письменниці українською чи іноземною) на фоні пам’ятника, барельєфу, муралу, меморіальної дошки Лесі Українки, на площі, вулиці, біля установ і підприємств, названих на її честь, що знаходяться у вашій місцевості, зі збірником поезії чи портретом.
– опублікувати його на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, обов’язково вказавши хештег #LUkrainkaforever2023, країну і місто, де було воно зроблено.
 
Наприклад: Миколаїв, Україна #LUkrainkaforever2023  Акція триватиме до 30.04 2023 року.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *