Акція « Нагодуй тварин у зоопарку»

На превеликий жаль, під час війни страждають не тільки люди, а і брати наші менші. Українці вражають своєю щирістю, відданістю, любов’ю до тварин. Всіх нас вразили кадри як українці рятували своїх улюбленців з місць воєнних дій.   Сьогодні допомоги потребує не тільки домашні улюбленці, а і дикі тварини у Миколаївському зоопарку @rk_nikolaev та й інших зоопарків, заповідників, заказників України.  Традиційно студенти та викладачі спеціальностей 013 «Початкова освіта» та 012 Дошкільна освіта підтримують та допомагають Миколаївському зоопарку.
Так, 18 квітня на кафедрі початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського було проведено акцію «Нагодуй тварину». Ініціатором акції виступила завідувачка кафедри початкової та дошкільної освіти доктор педагогічних наук, професор Якименко С.І. До акції долучилися викладачі, студенти університету та всі небайдужі. Висловлюємо подяку працівникам супермаркету «Сільпо» @silpoua  за небайдужість та допомогу у виборі якісних продуктів.
Насправді, кожен з нас може допомогти Миколаївському зоопарку @rk_nikolaev : знайди благодійні сайти допомоги тваринам та пожертвуй власні кошти на допомогу тваринам або відкрий збір самостійно та розмісти інформацію у соціальних мережах, придбай квіток онлайн.
Разом ми — сила! Приєднуйся до нас. Не будь байдужим!!!!!Підтримайте тварин, вони потребують вашого піклування.
Віримо в нашу перемогу. Все буде Україна!

    

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *