Профорієнтаційний марафон кафедри початкової та дошкільної освіти

1 березня 2024 року викладачі кафедри початкової та дошкільної освіти (координатори заходу – ст.викл. Тесленко С.О., ст.викл. Філімонова Т.В.) та студенти спеціальностей Дошкільна освіта та Початкова освіта провели профорієнтаційну роботу в рамках профорієнтаційного марафону з учнями випускних класів  Трихатського ліцею Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області.

Розповіли учням про численні здобутки університету та спеціальності, привабливі умови навчання, дозвілля, наукових досліджень, отримання державних та недержавних стипендій, познайомили учнів з  навчально-виховною роботою спеціальності тощо. Також репрезентували матеріали педагогічного факультету і всіх спеціальностей, наголошуючи на перевагах навчання в університет  та професії вчителя та вихователя.

Професійна орієнтація учнів – одне з важливих питань сьогодення, адже вибір професії – справа відповідальна і досить непроста, бо від цього залежить те, як складеться подальше життя людини.

Проведення таких заходів для учнів – чудова можливість ознайомитися з професійною освітою в нових форматах, зрозуміти, що вона сучасна і готова відповідати на їх потреби.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *