«ВІТАЛЬНА ЛИСТІВКА З ДНЕМ НАУКИ»

Шановні колеги, науковці, науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, студенти та випускники! Сьогодні в цей весняний день щиро вітаю вас з Днем науки в Україні!
Цікавість, неупередженість, ентузіазм, постійний пошук, дослідження протягом життя, відкритість знанням та справжня відданість справі вирізняє кожного науковця, а кожен представник педагогічної сфери є справжнім дослідником та запорукою успішного майбутнього.
На вас покладено відповідальність за розвиток України, її становлення та відродження! Успіх та процвітання нашої країни залежить від вас: метрів науки та молодих учених, від студентів та наших абітурієнтів — молодих майбутніх науковців.
А успішна реалізація задуму кожного науковця – успішна Україна!
Кафедра початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського створює умови для успішної реалізації нових наукових і творчих проєктів, забезпечує можливість навчання на всіх рівнях вищої освіти: бакалаврат, магістратура, аспірантура, докторантура, які діють у межах кафедри.
Наукова школа професора С.Якименко надає можливість всім, хто вірить в науку, всім, хто її створює, рухатись вперед, ефективно працювати, здобувати нові знання та в такий спосіб підтримувати освіту, науку нашої держави!
Вся наша наукова спільнота гідно тримає освітній та науковий фронт, самовіддано прагне виконувати завдання, що виникають у зв’язку з новою реальністю, надає підтримку силам оборони нашої країни, здійснює благодійну та волонтерську діяльність.
Нині спільною працею ми здійснюємо важливі кроки для спільної перемоги в цій страшній війні. Намагаємося підтримати кожного, хто цього потребує.
Шановні освітяни, науковці! Сьогодні, в День науки, звертаюся до вас з особливими словами вдячності та підтримки. Ваші знання, досвід та вміння є важливими ресурсами, які сприяють розвитку нашої країни та підтримці наших захисників на передовій.
Дякую кожному та кожній за працю! З нагоди Дня науки бажаю всім міцного здоров’я, натхнення та нових звершень!

Запрошуємо на нашу дискусійну платформу. Завітайте до нас та дізнавайтесь про можливості, які надає навчання в Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського в межах кафедри початкової та дошкільної освіти. Спробуємо разом з’ясувати та дійти висновку про те, що ж таке якісна освіта. Адже саме якісна освіта – це і є формула успішності майбутнього фахівця, а, значить, і якісного майбутнього. Рушаймо з нами!
З повагою, С. Якименко.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *