З Україною в серці

31 травня студенти факультету дошкільної та початкової освіти провели концерт «З Україною в серці».

Щороку наші студенти гідно й самовіддано відстоюють честь Миколаївського національного університету імені Василя Олександровича Сухомлинського у Всеукраїнських Олімпіадах, конкурсах, турнірах. Але, на жаль, їхні виступи залишаються поза кадром. Щоб виправити цю несправедливість, і продемонструвати непересічні таланти наших студентів і було організовано захід. Організувала та провела свято доцент кафедри педагогіки та дитячої психології Олена Володимирівна Дрозд.

Учасниця Всеукраїнської олімпіади з педагогіки в м. Глухів Сумської області, студентка 301 групи філологічного факультету Оксана Єфімовська виступила з захоплюючою театралізацією драматичної поеми Івана Драча «Дума про вчителя». В цьому творі автор показав Василя Олександровича Сухомлинського на повний зріст як громадянина, як людину.

Студентки 328 групи підготували яскравий Фестиваль національних культур, представивши дві колоритні країни Чилі і Грецію. Дівчата продемонстрували високий рівень толерантності до інших країн, безмежну любов до Батьківщини і непересічний талант імпровізації.

На концерті лунали зворушливі пісні у виконанні Марини Дерябіної, Катерини Богачук, Олени Яшнікової. Не залишила байдужими глядачів пронизлива поезія Василя Симоненка у виконанні Наталі Ярошко.

Почесним гостем концерту був актор і режисер Миколаївського художнього академічного російського драматичного театру Євген Олійник, який подякував за чудовий захід і висловив захоплення креативними ідеями молоді МНУ імені В.О. Сухомлинського.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *