ДЕНЬ ЗНАНЬ НА ФАКУЛЬТЕТІ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

2 вересня 2019 року Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського гостинно зустрів студентів-першокурсників. Цей день назавжди залишиться в пам’яті студентів-першокурсників факультету дошкільної та початкової освіти, яких гостинно зустріла та звернулась із вітальним словом декан, доктор педагогічних наук, професор Степанова Т.М. Тетяна Михайлівна привітала першокурсників із початком навчального року, побажала натхнення, сил для досягнення нових висот. Декан наголосила, що тепер студенти приєдналися до великої родини під іменем «Факультет дошкільної та початкової освіти».

З вітальним словом до студентів звернулась голова студентської ради факультету Сєлєхова Ольга, яка зауважила, що факультет має міцні традиції, одною із яких – активна участь студентів у житті факультету та університету і висловила впевненість, що молоді та активні студенти-першокурсники будуть продовжувати цю традицію.

Завідувач кафедри дошкільної освіти доктор педагогічних наук, професор Трифонова О.С. привітала студентів з Днем знань і познайомила з науково-педагогічними працівниками кафедри. Перед студентами гостинно відкрив двері і Науково-дослідний центр розвитку ідей Василя Сухомлинського. Завідувач центру, доктор філософії в галузі освіти, доцент Дрозд О.В. розповіла студентам про життєвий шлях великого педагога, читала вірші та запросила студентів брати активну участь у конкурсі з нагоди Дня народження В.О. Сухомлинського.

Далі куратори академічних груп провели екскурсію поверхами університету та першу урочисту кураторську годину, на якій студенти мали змогу під час тренінгів, ігор познайомитись та дізнатись більше про одногрупників. Радість, сміх, хвилювання, очікування та приємні несподіванки – все це атрибути першого дня студентів-першокурсників на факультеті дошкільної та початкової освіти.

З початком нового навчального року!

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *