ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми розвитку творчої особистості дітей дошкільного віку: теорія, практика, перспективи».

15 травня 2017 року на факультеті дошкільної та початкової освіти Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського відбулась ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми розвитку творчої особистості дітей дошкільного віку: теорія, практика, перспективи». У роботі конференції взяли участь близько 150 науковців, молодих учених, студентів областей України: Одеської, Донецької, Івано-Франківської, Черкаської, Київської областей, а також методисти та вихователі дошкільних навчальних закладів Миколаєва та Миколаївської області.

Керівництво науково-практичною конференцією здійснював організаційний комітет факультету дошкільної та початкової освіти на чолі з деканом, доктором педагогічних наук, професором Степановою Тетяною Михайлівною, а також кафедрою дошкільної освіти, яку очолює доктор педагогічних наук, професор Трифонова Олена Сергіївна.

Науковці, які взяли участь у роботі конференції, розглянули широке коло питань, присвячених проблемі розвитку творчої особистості дітей дошкільного віку, психолого-педагогічного супроводу творчого розвитку дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, використанню інноваційних технологій у формуванні творчої особистості дитини дошкільного та молодшого шкільного віку, компетентнісному підходу до формування творчої особистості дитини дошкільного віку в сучасній передшкільній освіті, інноваційних досліджень зарубіжних та вітчизняних учених щодо творчого розвитку дитини-дошкільника та творчій самореалізації вихователя в навчально-виховному процесі дошкільного навчального закладу. Було акцентовано увагу на розвитку творчих здібностей студентів спеціальностей «Дошкільна освіта» й «Початкова освіта» на практичних заняттях з їхньої професійної підготовки.

 

 

Прес-центр факультету дошкільної та початкової освіти

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *