Підсумкова конференція з практики

22 грудня 2020 року в режимі онлайн викладачі кафедри дошкільної освіти взяли участь у підсумковій конференції з практики студентів-бакалаврів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» факультету педагогічної та соціальної освіти, на якій було заслухано звіти бакалаврів 3-го і 4-го курсів та інформації методистів від кафедри.
Конференція проходила у форматі науково-практичної дискусії з використанням технічних засобів.
Учасники заходу підсумували результати практики, обговорили проблеми організації процесу залучення студентів до самостійної творчої педагогічної діяльності в умовах, оптимально наближених до роботи за фахом, обмінялися враженнями.
В процесі спілкування зі студентами викладачі відмітали високий рівень теоретичної підготовки, сумлінне ставлення до виконання завдань практики.
Методисти відзначили, що практиканти, успішно виконавши всі завдання виробничої педагогічної практики, підтвердили належний рівень теоретичних знань, значно підвищили рівень практичних компетентностей фахівця дошкільної освіти, виявили ініціативність, відповідальність та креативність.
Отже, виробнича педагогічна практика бакалаврі факультету педагогічної та соціальної освіти, пройшла на належному рівні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *