Пізнавальний виховний захід «Сім чудес України»

20 лютого 2021 року викладачем кафедри початкової освіти Філімоновою Т. В. спільно зі студентами 548 групи проведено пізнавальний виховний захід «Сім чудес України».

Загальнонаціональний проект «Сім чудес України» задумувався як прагнення показати українцям і світу історично значиме, архітектурно витончене, туристично привабливе, одним словом – красиве та унікальне обличчя держави, в якій ми живемо.

Акція «Сім чудес України» була започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році та стала найуспішнішим проектом у галузі популяризації вітчизняного туризму за більш ніж 20 років української незалежності!

За результатами акції у 2007 році країна визначила «Сім історико-архітектурних чудес України», якими стали: Національний історико-архітектурний заповідник «Кам’янець», Києво-Печерська Лавра, Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця», Національний дендрологічний парк «Софіївка», Херсонес Таврійський, Софія Київська та Національний заповідник-острів «Хортиця».

Студенти із задоволенням познайомимося із цими дивовижними місцями, підготували цікавий відео матеріал.

Наша країна приховує неймовірні багатства. Пам’ятки архітектури зберігають в собі історію України і її національне надбання. Унікальність стародавніх фортець та храмів вражає і змушує пишатися своєю країною. Влаштуйте собі колись незабутню подорож мальовничими куточками України. Про українські чудеса не варто багато говорити. Краще побачити усе на власні очі та вирушити в захопливу подорож.

 

Пізнавальний виховний захід «Сім чудес України»_відео

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *